Copyright 2018 - Custom text here

Agi-kisojen talkoo ilmo ohje

Ohje:
Tietokoneille:Valitse taulukosta haluamasi tehtävä ja klikkaa sitä vastaavaa solua, kommentoi soluun oma nimesi. Kommentin voi jättää työkaluvalikon "puhekupla" kuvaketta klikkaamalla tai hiiren oikealla painikkeella.
 
Mobiililaitteille:Kosketa haluamaasi solua niin kauan että esiin tulee valikko "kopioi / kommentoi", valitse kommentoi ja kommentiksi oma nimesi.Huom. jotkin laitteet saattavat toimia myös eri tavalla.
 
Solun oikeaan yläkulmaan jää keltainen kolmio merkiksi kommentistasi.Taulukon päivittäjä hyväksyy kommenttisi ja lisää nimesi kyseisen tehtävän kohdalle.Huom. kommentointi ei edellytä kirjautumista.
 
Toimivuus
Perinteisissä tietokoneissa taulukko toimii kaikilla ajantasaisilla selaimilla ilman mitään lisätoimenpiteitä. Mobiililaiteissa saattaa joutua lataamaan google sheets sovelluksen tai päivittämään selaimen, kaikkiin vanhempiin laitteisiin ei ole saatavana tarvittavia päivityksiä.
 

Jos et saa millään laitteella tehtyä varausta, niin voit laittaa toiveesi osoitteeseen: suvijohanna.kiviharju (at) gmail.com

Sähköpostit luetaan kerran vuorokaudessa ja tehtävä varataan sinulle mikäli se on vielä vapaana.

 
Kuvallinen ohje:
 
ohje
 
1. Valitse haluamaasi tehtävää vastaava solu klikkaamalla sitä
2. Klikkaa kommentointi-kuvaketta
3. Kirjoita oma nimesi
4. Klikkaa kommentoi-nappia
5. Klikkaamalla jotain muuta solua taulukosta tai sen ulkopuolelta, kommentointi-ikkuna häviää ja varaamasi solun oikeaan yläkulmaan tulee pieni keltainen kolmio.
6. Valmis! Taulukon ylläpitäjä hyväksyy kommenttisi ja kirjoittaa nimesi varaamasi tehtävän kohdalle.
f t g m

Kävijälaskuri

164153
TänäänTänään143
EilenEilen178
Tällä viikollaTällä viikolla479
Tässä kuussaTässä kuussa2392
KaikkiaanKaikkiaan164153

Menossa mukana

 ROYAL CANIN Logo 72dpi

KAMU netti

tottaka2.jpg

 PK perusbanneri 300x100

 

Ylläpidon sisäänkirjautuminen