Copyright 2019 - Custom text here

Elo-illat

Elo-illat asiaa !

Talkoolista ilmestyy seuran nettisivuille ma 17.6. klo 21

Muistutuksena: varaukset mobiililaitteilla onnistuu vain jos siihen on asennettu sheets-sovellus. Tarkemmat ohjeet löytyvät seuran nettisivuilta.

Talkoita varatessa huomioikaa, että pikkumaxien/maxien kisapäivä sijoittuu eri viikolle kuin muiden luokkien kisapäivät. Eli tarkasta oma kalenterisi ennenkuin varaat talkoita

Ma 5.8. laitetaan halli kisakuntoon ennen kisoja (klo 16), joten jos pääset paikalle jo klo 16 niin laita myös nimesi siihen kohtaan missä lukee halli kisakuntoon.

Muuten talkoot alkavat iltakisoissa klo 17

Halli palautetaan koko talkooporukan voimin treenikuntoon to 8.8. & pe 16.8. kisojen jälkeen.

.......................................................................................................................................................................