Copyright 2019 - Custom text here

Kevään agi koulutukset

Ilmoittautuminen kevään koulutuksiin on nyt auki, ilmoittaudu viimeistään 8.12. os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Voit ilmoittautua myös molempiin, ilmoita kumpi on ensisijaisesti haluamasi koulutus. Mikäli jompaan kumpaan jää tilaa, on mahdollista päästä silloin myös toiseen. Mikäli tilaa jää, voidaan mukaan ottaa myös seuran ulkopuolisia joten kannattaa ilmoittautua.

Koulutuspäivät:

Manner: 19.1., 9.2., 8.3., 12.4. ja 31.5.
Kurkinen: 5.1., 16.2., 1.3., 19.4. ja 23.5.

Hinnat: Manner 35 e KKS:n jäsen / 45 e ei jäsen, Kurkinen 37 e KKS:n jäsen / 47 e ei jäsen.
Mannerin koulutuksiin mahtuu mukaan 16 koirakkoa, Kurkisen koulutuksiin 20 koirakkoa. Ilmoittautumalla sitoudut kaikkiin koulutuskertoihin.
........................................................................................................................................................................