Näyttelytreenit KKS hallilla

Näyttelytreenit on nyt siirtyneet talviajankohtiin. Treenit pidetään sunnuntaisin seuran hallilla klo 13. Jäsenhinta talvikaudella on 5,- / kerta ja seuran ulkopuolisille 10,- / kerta. Muistanette ilmoittautumiset sähköpostiin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Seuraavat treenit: 22.10 ja 29.10

KKS syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous 22.11.2017 Keskiviikkona kello 18.00 hallin kahviossa.
Tervetuloa!

Koirakoulut sunnuntaille

Koirakoulut siirtyvät talven ajaksi sunnuntaille. Seuraava koirakoulu su 1.10 klo.11.

Ruskovaaran rakenne-luento

Elenan luentomainos

Mannerin agi-koulutus

Nina Manner tulee kouluttamaan hallillemme. Ilmoittaudu elo-joulukuun koulutuksiin Nooralle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hinta tulee olemaan noin 35 euroa, tarkka hinta varmistuu myöhemmin. Koulutusten päivämäärät: 20.8 , 10.9 , 22.10 , 19.11 , 10.12.2017

KOULUTUS TÄYNNÄ !

Agilityvastaava

Hei, oletko sinä innostunut agilitystä ja haluat toimia aktiivisena agilityjaoksessa seurassamme?
Agilityvastaavan paikka on nyt haussa seuraavalle kaudelle. Ota reilusti yhteyttä, niin kerron enemmän
-Ninni / KKS agivastaava

Häkki treeneissä

Hallitus päätti että jokainen voi tuoda oman häkin treenien ajaksi (jos tarvitsee lämpimän tilan koiralleen treenien aikana) toimisto tai varasto tilaan.