Copyright 2019 - Custom text here

Elo-illat

Elo-illat asiaa !

Talkoolista ilmestyy seuran nettisivuille ma 17.6. klo 21

Muistutuksena: varaukset mobiililaitteilla onnistuu vain jos siihen on asennettu sheets-sovellus. Tarkemmat ohjeet löytyvät seuran nettisivuilta.

Talkoita varatessa huomioikaa, että pikkumaxien/maxien kisapäivä sijoittuu eri viikolle kuin muiden luokkien kisapäivät. Eli tarkasta oma kalenterisi ennenkuin varaat talkoita 

Ma 5.8. laitetaan halli kisakuntoon ennen kisoja (klo 16), joten jos pääset paikalle jo klo 16 niin laita myös nimesi siihen kohtaan missä lukee halli kisakuntoon.

Muuten talkoot alkavat iltakisoissa klo 17

Halli palautetaan koko talkooporukan voimin treenikuntoon to 8.8. & pe 16.8. kisojen jälkeen.

.......................................................................................................................................................................

KKS t-paitoja

Myytävänä KKS:n logolla varustettuja teknisiä T-paitoja, väri turkoosi, Lady-Fit ja Men's, kokoja rajoitetusti. Nähtävänä ja soviteltavana hallin varastohuoneessa. Hinta 12 €, ohjeet korissa. Lisätietoja Masalta.

uudet 006uudet 007

Tokokurssi

Kiinnostaako tokon alkeet?
12.8 alkaen joka maanantai klo 18:30 alkaa uusi tokon alkeiskurssi. Kurssi kestää 11 krt (sisältäen ensimmäisen kerran teoriatunnin), aina 21.10 saakka. Kurssilla tutustutaan tokon aloluokan liikkeisiin. 
Kurssille otetaan max. 8 koirakkoa. Kurssi kokoontuu  Kotkan Koiraystäväin seuran hallilla. Yksi kerta kestää tunnin. Mahdollisuuksien mukaan kurssi voi lokakuun jälkeen jatkua vakituisena tokoryhmänä, riippuen kurssilaisten mielenkiinnosta jatkaa ryhmässä. 
Vetäjinä toimivat Olga Lonka ja Jaana Helin. 
Kurssin hinta on 100€. Kotkan Koiraystäväin seuran jäsenyys ei ole välttämätön kurssin aikana, mutta seuran jäsenillä on osallistumiseen etuoikeus. 
Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.6 saakka, sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Toivomme että kerrot ilmoittautumisen yhteydessä hieman itsestäsi ja koirastasi, taustoistanne tokon parissa ja mahdollisista tavoitteistanne. 
Kurssilaisille ilmoitetaan heinäkuun aikana lisätiedot ensimmäistä kertaa koskien.

.........................................................................................................................................................................

Kevätsiivous ja huutokauppa

Hallin ympäristön siivouspäivä ma 17.6 klo.17.30, jonka jälkeen klo.19 vanhojen agilityesteiden huutokauppa hallilla. 

........................................................................................................................................................................

Nuorten koirien toko-rinki

Kymenläänin Kennelpiiriin täydentää 
Nuorten koirien TOKO-rinkiä.

Haku maanantaihin 10.6.2019 mennessä

Ringin tarkoituksena on saada lupaavat koirakot tavoitteelliseen ja hyvään oppiin. Ringissä järjestetään ulkopuolisen kouluttajan koulutuksia 2-4 kertaa vuodessa.

Rinkiin valittavien on oltava kiinnostuneita systemaattisesta ja tavoitteellisesta kouluttamisesta ja kilpailemisesta sekä tähdättävä arvokilpailumenestykseen.

Rinkiin voi hakea 10 kuukautta – alle 2-vuotiaan koiran kanssa.
Koiran ohjaajan on oltava Suomen Kennelliiton jäsen ja asuttava vakituisesti Kymenläänin Kennelpiirin alueella. Koiran on oltava tunnistusmerkitty, rokotettu ja rekisteröity puhdasrotuinen koira. Rinkiin voidaan valita myös koira jonka kanssa ei ole kilpailtu.

Valinta tapahtuu vapaamuotoisen hakemuksen, kilpailukirjan ja näyttökokeen perusteella.
Näyttökokeessa suoritetaan ja arvostellaan:
Alokasluokan paikallaanolo, kerroin 2
Seuraaminen taluttimetta, kerroin 3
Suora luoksetulo, kerroin 3
Noutaminen tai noutokapulan pito, kerroin 1
Vapaavalintainen liike, kerroin 1
Yleisvaikutelma, kerroin 3

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot TOKO taustastasi ja tavoitteistasi.
Kerro myös miksi haet rinkiin mukaan. 
Jos koira on jo osallistunut kokeisiin, niin liitä mukaan kopio kilpailukirjastasi.
Liitä myös koiran viralliset tiedot, omat yhteystietosi sekä Kennelliiton jäsennumero.
Valintakokeeseen valitaan hakemusten perusteella!

Lisätietoa Nuorten koirien TOKO-ringistä:
FB: Kymenläänin nuorten koirien tokorinki
sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

..............................................................................................................................................................

Syksyn Agi-koulutukset.

Onko sinulla toiveita syksyn agilitykoulutusten suhteen? Laita viestillä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ketä ulkopuolista kouluttajaa sinä toivoisit.

........................................................................................................................................................................

Agi piirinmestaruus joukkueet

Agilityn piirinmestikset lähestyy, tänä vuonna ei ole ainakaan välimatkasta kiinni! Ne järjestetään siis omalla hallilla kukkaiskisojen yhteydessä.
Nyt haku joukkueisiin auki, ilmoittaudu viimeistään 10.5. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. :) Myös 1- ja 2lk koirakot ilmoittautukaa, joukkueessa ei tarvitse olla 3lk koira!
T. Noora
f t g m

Menossa mukana

 ROYAL CANIN Logo 72dpi

KAMU netti

tottaka2.jpg

 PK perusbanneri 300x100