Copyright 2018 - Custom text here

Näyttelytreenit elokuussa

Näyttelytreenit elokuussa: 16. 23. ja 30. päivä Ahlströmin kentällä klo 18. Muistathan ilmoittautua Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

..........................................................................................................................................

Toko-kokeen työntekijälista

Toko-kokeen 1.9.2018 työntekijälista löytyy tästä LINKISTÄ

Ohje taulukon käyttöön

...........................................................................................................................................

Mannerin Agi koulutusta

Nyt useamman mahdollista päästä Nina Mannerin koulutuksiin! Saimme syyskauden koulutukset tuplattua, uusien koulutusten päivämäärät ovat 4.8., 9.9., 20.10., 11.11. ja 15.12.
Mukaan mahtuu sama 16 koirakkoa ja hinta noin 35 e (varmistuu vielä myöhemmin). Koulutukseen voivat ilmoittautua kaikki jotka eivät ole nyt aiemmin täyttyneessä Mannerin koulutuksessa mukana.
Ilmoittaudu Nooralle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!
...........................................................................................................................................

Agility koulutusta tarjolla

Huippukoulutusta tarjolla KKS:n jäsenille!
 

Nina Mannerin syyskauden koulutusten päivämäärät ovat 12.8., 16.9., 21.10., 18.11. ja 9.12. Mukaan mahtuu 16 koirakkoa ja hinta noin 35 e (varmistuu vielä myöhemmin). Mannerin koulutukset täynnä !

 
Vierailevina kouluttajina elokuussa tulevat Sanni Kariniemi ja Maiju Korhonen!
Sannin koulutuspäivä on 5.8., mukaan mahtuu 16 koirakkoa ja hinta on 49 e.
Maijun koulutuspäivä on 26.8., mukaan mahtuu 12 koirakkoa ja hinta on 55 e.
 
HUOM! Ilmoittaudu joko Sannin tai Maijun koulutukseen. Mikäli koulutukseen jää tilaa, avaan ilmoittautumisen myöhemmin kaikille halukkaille, jolloin voit halutessasi ilmoittautua myös toiseen.
 
Ilmoittaudu kaikkiin koulutuksiin Nooralle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!
.........................................................................................................................................

Kurssitarjontaa 2018-2019

Kurssitarjonta syys-/talvikaudelle 2018/2019

Koiramaisille kursseille pääsivät kaikki halukkaat ja viestit ovat lähteneet asianosaisille. Kouluttajat venyivät ja tekivät myönnytyksiä, että kaikki mahtuivat kursseille. Nyt jo on kuitenkin ilmennyt joitakin peruutuksia, joten kannattaa ottaa yhteys jäsensihteeriin, jos dobo tai rally-toko kiinnostaa. Koiratanssi on täynnä. 

Kuunteluoppilaat koiratanssiin ovat tervetulleita, eikä maksa mitään. 

Rally-tokoon mahtuu myös kuunteluoppilaita, hinta 5€/hlö.

Nose work ja mejä -luennolle 11.9. mahtuu vielä, jäsenille ilmainen! Lisätietoa tästä ja myöhemmästä harjoituspäivästä 15.9. tulee myöhemmin, kun kouluttaja sitä ilmoittelee.

 

päivitetty 7.8.2018

..........................................................................................................................................

Hallin sosiaalitilojen siivous

Hallin sosiaalitilat vaativat huoltoa pysyäkseen siisteinä myös kisojen välillä. Siksi hallituksen kokouksessa päätettiin ottaa käyttöön ryhmäkohtaiset siivousvuorot. Vuorot pyörivät siten, että aina parillisella viikolla nimetty treeniryhmä siivoaa wc:t ja kahvion. Päivän ja ajankohdan ryhmä saa sopia keskenään, kunhan annetun viikon aikana homma hoituu. Vuoro osuu yhdelle ryhmälle keran vuoteen, joten kovin suuresta ponnistuksesta ei ole onneksi kyse!


Rataharjoitus

Lauantaisin, silloin kun ei varattu muuhun käyttöön ( katsokaa sivujen varauskalenterista) klo 11 -14 mahdollisuus ratatreeniin hallin agi-puolella, myös kolmannes toko-puolesta tarvittaessa käytettävissä.

Osallistumisoikeus on kilpailevilla koirakoilla, jotka edustaa KKS:ssää ja joilla on kausimaksut maksettuna.

f t g m

Menossa mukana

 ROYAL CANIN Logo 72dpi

KAMU netti

tottaka2.jpg

 PK perusbanneri 300x100