Copyright 2019 - Custom text here

Tokokurssi

Kiinnostaako tokon alkeet?
12.8 alkaen joka maanantai klo 18:30 alkaa uusi tokon alkeiskurssi. Kurssi kestää 11 krt (sisältäen ensimmäisen kerran teoriatunnin), aina 21.10 saakka. Kurssilla tutustutaan tokon aloluokan liikkeisiin. 
Kurssille otetaan max. 8 koirakkoa. Kurssi kokoontuu  Kotkan Koiraystäväin seuran hallilla. Yksi kerta kestää tunnin. Mahdollisuuksien mukaan kurssi voi lokakuun jälkeen jatkua vakituisena tokoryhmänä, riippuen kurssilaisten mielenkiinnosta jatkaa ryhmässä. 
Vetäjinä toimivat Olga Lonka ja Jaana Helin. 
Kurssin hinta on 100€. Kotkan Koiraystäväin seuran jäsenyys ei ole välttämätön kurssin aikana, mutta seuran jäsenillä on osallistumiseen etuoikeus. 
Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.6 saakka, sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Toivomme että kerrot ilmoittautumisen yhteydessä hieman itsestäsi ja koirastasi, taustoistanne tokon parissa ja mahdollisista tavoitteistanne. 
Kurssilaisille ilmoitetaan heinäkuun aikana lisätiedot ensimmäistä kertaa koskien.

.........................................................................................................................................................................

f t g m

Menossa mukana

 ROYAL CANIN Logo 72dpi

KAMU netti

tottaka2.jpg

 PK perusbanneri 300x100