Kausimaksut ja talkoovelvoitteet

Kausimaksut Talkoovelvoite/kalenterivuosi
  Vuodessa 10kk maksut, saat treenata 12kk.

Ryhmäpaikka 1. Ryhmäpaikka => 30 € /kk 1. Ryhmäpaikka 16h
  2. jne ryhmäpaikka = >15€ /kk 2. Ryhmäpaikka + 8h
    3. jne ryhmäpaikka + 4h

Juniorit/Nuoret alle 18 v.  => 15€/kk  alle 15v ei talkoovelvoitetta
  Maksu ja talkoot joka viikko tai joka toinen viikko harjoittelevilta yli 15 - alle 18v => 1/2 talkootunnit:
  Alle 18 v harjoittelijalla pitää olla täysi-ikäinen valvoja paikalla koko harjoituksen ajan. 1. Ryhmäpaikka 8h
    2. jne Ryhmäpaikka + 4h

Vapaavuoro (ent. optio/ilman ryhmäpaikkaa harjoitteleva) 15€/kk  16h

Ilman ryhmäp. ja ilman talkoovelv. 75€/kk  -

Joka toinen viikko ryhmissä treenaavat 1. jne ryhmäpaikka => 15€/kk  1. Ryhmäpaikka 16h
    2. Ryhmäpaikka + 8h
    3. jne ryhmäpaikka + 4h

Kausimaksujen eräpäivät 15.1 (Tammi-maaliskuu)
15.4 (Huhti-kesäkuu)
15.7 (Heinä-syyskuu)
15.11(Lokakuu)                                              Marras-joulukuu maksuvapaa
    Maksut maksettava täysimääräisinä määräpäivään mennessä.
Halutessaan voi maksaa 10kk kerralla
Mahdollisuus maksaa kerran kuussa mutta asiasta sovittava etukäteen hallituksen kanssa.
"TASAUSKUUKAUSI" Lokakuun hallituksen kokouksessa käsitellään maksuvapautukset.
  30.9 menn. Hallitukselle esitykset maksupoikkeuksista.
Hyväksyttävät poikkeukset Hyväksyttäviä poikkeuksia lääkärin/eläinlääkärin todistuksella tai muutoin erit. hyvällä perusteella olevat esitykset

Talkootunnit kertyvät Kennelliitolta, Suomen Palveluskoiraliitolta ja Agilityliitolta anottavista kokeista ja tapahtumista ja niihin liittyvistä ennakko-/jälkitehtävissä.
Talkootunneista päättää jaosvastaavat. Jos epäselvää talkootunneista ja talkootehtävään kuluvasta ajasta, yhteys lajivastaavaan.
Kokeisiin ostetut tarvikkeet, esim. leivontatarvikkeet korvataan kuittia vastaan kassasta. Ostoksia ei voi vaihtaa talkootunneiksi.
Talkootuntien tarkistus tehdään seuraavan vuoden alussa. Jos tunteja on tekemättä, vapaavuorolla tai ryhmäpaikalla harjoittelevalla,  harjoittelu loppuu kunnes tunnit on tehty.

Talkootuntien laskentaperuste
   16/12 x kk  8/12 x kk 4/12 x kk
Aloittaa ryhmässä 16h 8h 4h
Tammikuu 16 8 4
Helmikuu 15 7 4
Maaliskuu 14 7 3
Huhtikuu 12 6 3
Toukokuu 11 5 3
Kesäkuu 9 5 2
Heinäkuu 8 4 2
Elokuu 7 3 2
Syyskuu 5 3 1
Lokakuu 4 2 1
Marraskuu 3 2 1
Joulukuu 2 1 1
Kesken kuukauden aloittaneiden tunnit lasketaan ko. kuukauden alusta

Huomioitavaa:

Kausimaksuja ja talkoovelvoitteita sovelletaan sekä Agilityssa että Tokossa
Kausi on 12kk vaikka kaikki maksavat 10 kuukaudesta.

Kausi on 12kk huolimatta onko ohjaaja paikalla.
Ei makseta kouluttajasta, vaan ryhmäpaikasta jossa katto pään päällä!

Kuluvan vuoden maksut maksetaan ko vuoden puolella. Esim. tammikuun 2016 maksut maksetaan vasta tammikuussa 2016 kirjanpidollisista syistä.

Kotkan Koiraystäväin seuralla käy seuraavat liikuntasetelit; smartum, tyky-setelit, sporttipassi.
Liikuntaseteleillä voi maksaa osallistumisen virallisiin agility kilpailuihin sekä agi ja toko kausimaksut.

Maksa kausimaksut ja jäsenmaksut EHDOTTOMASTI laskussa olevalle tilille ja käytä laskulla olevaa viitenumeroa.
Jos maksat liikuntaseteleillä, ilmoita siitä sähköpostiin:  kks.kausimaksut @ gmail.com

HUOM!!
Kaikki harjoitusmaksuihin ja laskuihin liittyvät kysymykset sähköpostiin:  kks.kausimaksut @ gmail.com