Copyright 2018 - Custom text here

Kausimaksut

Hei!

Kausimaksut on laitettu sähköpostiin. Laittakaa viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -osoitteeseen, mikäli laskua ei ole tullut tai se on väärin.

HUOM! KÄYTÄ LASKUSSA OLEVAA VIITENUMEROA, muutoin lasku ei kohdistu oikealle henkilölle.

T: Jäsensihteeri

........................................................................................................................................................................................................................................................

Hallituksen kokous 15.1.18

Viimeisen hallituksen kokouksen jälkeen on muuttunutta tietoa hallituksen päätöksestä jo kerennyt eri välineissä levitä. Tässä vielä tiedoksenne mitä päätettiin.

Hallitus päätti agilityjaoston esityksestä, että juoksuisen nartun kanssa saa harjoitella vain ryhmäharjoituksissa. Edellytys on ehdottomasti juoksuhousut jalassa nartulla. Tämä kokeilu kestää 1.6. saakka. Päätös perustuu agilityn muuttuneeseen sääntöön, jonka mukaan juoksuinen narttu saa osallistua kaikkiin kilpailuluokkiin. Kokemukset kerätään ja palautteen perusteella, osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , tehdään jatkopäätökset.

Hallitus keskusteli talkootuntivelvoitteesta. Nykyinen tapahtumamäärä on niin iso, että työntekijöitä on hankala saada varsinkin loppuvuoden tapahtumiin. Useat henkilöt ovat jo nyt tehneet ( joutuneet tekemään) moninkertaisen tuntimäärän velvoitteeseensa nähden. Hallituksen päätös on, että ensimmäisen koiran tuntimäärää nostetaan 2:lla tunnilla (16 -> 18). Näin saadaan noin 300 tunnin lisäys, joka on riittävä kattamaan koko vuoden tarve. Seuraavien koirien tuntimäärä pysyy ennallaan.

Terveisin
Harry Turtiainen

Kysely KKS:n jäsenille

Arvoisa jäsen

Mielipiteesi on meille tärkeä.

Kyselyllä on tarkoitus kartoittaa yhdistyksen toiminnan kannalta tärkeitä asioita sekä kerätä palautetta.
Tarkoituksena on saada toiminnan suunnitteluun lisää apuvälineitä sekä tietoa päätöksen teon tueksi.
Kyselyn tuloksia käytetään ennen kaikkea yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Vaikka kyselyssä kerätään vastaajan tunnistautumiseen tarvittavia tietoja, niin tietoja käsitellään täysin anonyymisti.
Kenenkään vastauksia ei liitetä henkilötietoihin.
Vastaukset käsitellään yhdistyksen ulkopuolisen henkilön toimesta eikä nimeen yhdistettyjä vastauksia toimiteta yhdistykselle.
Nimi- ja sähköpostitietoja käytetään vähentämään mahdollisia väärinkäytöksiä.

Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin, ellet halua pidempään runoilla 😉
Kysymyksiä kyselyssä on kahdesta kolmeen kymmeneen, joista suurin osa on rasti ruutuun kysymyksiä

Kiitos vastauksestasi.