Copyright 2018 - Custom text here

Kysely KKS:n jäsenille

Arvoisa jäsen

Mielipiteesi on meille tärkeä.

Kyselyllä on tarkoitus kartoittaa yhdistyksen toiminnan kannalta tärkeitä asioita sekä kerätä palautetta.
Tarkoituksena on saada toiminnan suunnitteluun lisää apuvälineitä sekä tietoa päätöksen teon tueksi.
Kyselyn tuloksia käytetään ennen kaikkea yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Vaikka kyselyssä kerätään vastaajan tunnistautumiseen tarvittavia tietoja, niin tietoja käsitellään täysin anonyymisti.
Kenenkään vastauksia ei liitetä henkilötietoihin.
Vastaukset käsitellään yhdistyksen ulkopuolisen henkilön toimesta eikä nimeen yhdistettyjä vastauksia toimiteta yhdistykselle.
Nimi- ja sähköpostitietoja käytetään vähentämään mahdollisia väärinkäytöksiä.

Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin, ellet halua pidempään runoilla 😉
Kysymyksiä kyselyssä on kahdesta kolmeen kymmeneen, joista suurin osa on rasti ruutuun kysymyksiä

Kiitos vastauksestasi.