Copyright 2018 - Custom text here

Hallituksen kokous 15.1.18

Viimeisen hallituksen kokouksen jälkeen on muuttunutta tietoa hallituksen päätöksestä jo kerennyt eri välineissä levitä. Tässä vielä tiedoksenne mitä päätettiin.

Hallitus päätti agilityjaoston esityksestä, että juoksuisen nartun kanssa saa harjoitella vain ryhmäharjoituksissa. Edellytys on ehdottomasti juoksuhousut jalassa nartulla. Tämä kokeilu kestää 1.6. saakka. Päätös perustuu agilityn muuttuneeseen sääntöön, jonka mukaan juoksuinen narttu saa osallistua kaikkiin kilpailuluokkiin. Kokemukset kerätään ja palautteen perusteella, osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , tehdään jatkopäätökset.

Hallitus keskusteli talkootuntivelvoitteesta. Nykyinen tapahtumamäärä on niin iso, että työntekijöitä on hankala saada varsinkin loppuvuoden tapahtumiin. Useat henkilöt ovat jo nyt tehneet ( joutuneet tekemään) moninkertaisen tuntimäärän velvoitteeseensa nähden. Hallituksen päätös on, että ensimmäisen koiran tuntimäärää nostetaan 2:lla tunnilla (16 -> 18). Näin saadaan noin 300 tunnin lisäys, joka on riittävä kattamaan koko vuoden tarve. Seuraavien koirien tuntimäärä pysyy ennallaan.

Terveisin
Harry Turtiainen
Puheenjohtaja

f t g m

Menossa mukana

 ROYAL CANIN Logo 72dpi

KAMU netti

tottaka2.jpg

 PK perusbanneri 300x100