Copyright 2020 - Custom text here

Haetaan puheenjohtajaa KKS:lle

HAETAAN PUHEENJOHTAJAA KOTKAN KOIRAYSTÄVÄIN SEURALLE!

Hallitus päätti uudistaa käytäntöjämme ”virkojen haussa” avoimempaan suuntaan.

Jos tunnet kutsumusta seuramme puheenjohtajan tehtäviin, lähetä minulle viesti. Tai jos tiedät mielestäsi hyvän henkilön tähän tehtävään, niin käy houkuttelemassa hänet mukaan ja pyydä häntä lähettämään viesti minulle. Viestit 5.4.2020 mennessä, yksityisviestillä faceen tai kks.rahastonhoitaja @ gmail.com

Kun halukkaiden nimet ovat selvillä julkaisemme ne ja annetaan jokaiselle heistä mahdollisuus esitellä itsensä ja tavoitteensa. Minulle voi myös lähettää kysymyksiä, joihin kukin ehdokas voi esittelyssään vastata. Esittelyt voidaan laittaa seuran sivuille ja faceen. Facessa voi sitten esittää ehdokkaille lisäkysymyksiä.

Heti kun pystymme, järjestämme vuosikokouksen, jossa puheenjohtajan valinta tehdään. Siellä voidaan vielä ennen valintaa, pitää paneelikeskustelu ehdokkaiden välillä.

Riitta Oksman

............................................................................................................................................................................

Kävijälaskuri

TänäänTänään17