Säännöt

Kotkan koiraystäväin seura ry:n säännöt

Yleiset järjestyssäännöt kentille ja harjoitushalleihin
  1. Koulutuskentällä olet itse vastuussa koirastasi ja sen tekemisistä. Seuralla ei ole erillistä vakuutusta, joka korvaisi kentällä sattuneet vahingot.
  2. Harjoituskenttämme ovat meillä ”lainassa”, joten korjaathan koirasi jätökset kentältä. Jos oma kakkapussi on päässyt unohtumaan, on pusseja saatavilla kenttien välinevarastoissa.
  3. Otathan harjoituksiin mukaan koirallesi oikein hyviä nameja tai mieluisan lelun sekä tavallisen pannan ja hihnan. Valjaat tai flexi eivät sovellu koirakouluun.
  4. Juoksuisilla nartuilla ei ole asiaa koulutuskentille harjoitusaikoina eikä niiden ulkopuolella. Pidäthän vähintään 3 – 4 viikon tauon koirasi juoksujen alkamisesta ennen kuin palaat harjoituskentille.
  5. Ethän tuo sairasta koiraa harjoituksiin. Kennelyskä, flunssa, ripuli ym. ikävät sairaudet tarttuvat helposti muihin koiriin, emmekä halua aiheuttaa epidemiaa paikkakunnalla.
  6. Talviaikaan ulkona pidettävien harjoitusten pakkasraja on -15ºC. Jos olet epävarma harjoitusten järjestämisestä, kannattaa pirauttaa jollekin koulutusohjaajistamme. Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löytyvät nettisivuiltamme sekä jäsenkirjeestä.
  7. Olet aina tervetullut seuraamaan muidenkin ryhmien harjoituksia, mutta sisäharjoituksiin tullessasi (maneesi) jätäthän oman koirasi kotiin tai autoon, sillä tilaa on rajoitetusti.
  8. Koulutuskentille ja harjoitushalleihin tulevan koiran tulee olla Kennelliiton sääntöjen mukaan rokotettu.
  9. Agilityn harjoitusryhmissä harjoittelevilla pitää olla agilitylisenssi.