Copyright 2021 - Custom text here

KKS:n Hallituksen tiedotus 16.3.2020

Kotkan Koiraystäväin Seura Hallituksen tiedotus 16.3.2020 

Koronavirus 

Suomen hallitus on jälleen linjannut uusista toimenpiteistä maailmanlaajuisen koronaviruspandemian hillitsemiseksi. Uusista linjauksista koiraseuroja ja -harrastajia koskee erityisesti se, että kaikki harrastustilat ja -paikat sekä urheilutilat suositellaan suljettavaksi. Lisäksi julkiset kokoontumiset tulee rajoittaa kymmeneen henkilöön. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. 

Myös Suomen Agilityliitto suosittelee jäsenseurojaan sekä lisenssinhaltijoita noudattamaan Suomen hallituksen suosituksia. 

Kotkan Koiraystäväin hallitus on päättänyt sulkea hallin ja määräys astuu voimaan heti. Kaikkien pienryhmien harjoitukset perutaan. Myös omatoimitreenit ja koulutukset perutaan. Kaikki toiminta hallilla päättyy 16.3.20. Hallin koodi muutetaan heti 16.3. Kaikilla ulkoharjoituskentillä (Ahlström, Jylppy) toiminta päättyy. 

Toimintaa jatketaan aikaisintaan 14.4.2020. 

Yhdistyksen viralliset kokeet ja kilpailut on peruttu 31.5.20 asti. Yhdistys ei järjestä epävirallisia kokeita, kilpailuita tai match-show tapahtumia 31.5.20 asti. 

Muu toiminta 

Kevätkokous 21.4.20 siirretään myöhäisempään ajankohtaan. 

Kiitos jo etukäteen teille ymmärryksestä tässä vaikeassa tilanteessa. Yhdessä selviämme tästäkin!

.........................................................................................................................................................................

f t g m