Copyright 2022 - Custom text here

TÄRKEÄ! Paitatilaus

Hoi seuralaiset!

Nyt on mahdollisuus saada tilattua treenipaita seuran logolla ja ohjaajan + koiran nimellä varustettuna. Tilaus tehdään Sportpisteen kautta ja painatus MineWearilla. Oheisessa linkissä tiedot paidasta sillä erolla, että painatuspaikka on vaihtunut ja hinta on jopa aiempaa hieman edullisempi.

Vaihtoehdot siis:
- paita hihapainatuksella (pelkkä seuran logo) n. 20 eur
- paita hiha- + nimipainatuksella (seuran logo hihassa + nimet helmassa) n. 23 eur.
Paita on tummansininen ja siitä on saatavilla sekä naisten että miesten malli.

Sitovat tilaukset 14.8. mennessä, jotta painatus ehditään hoitamaan ennen agilityn SM-kisoja elokuun lopussa. Ilmoita minulle sähköpostitse viimeistään 14.8. paidan koko ja malli (naisten/miesten malli) sekä valitsemasi painatus (pelkkä logo hihaan tai lisäksi ohjaajan + koiran/koirien nimi/nimet). Voit myös käydä Sportpisteessä sovittamassa paitoja ja ilmoittamassa sinne paidan tiedot viimeistään 13.8.

Terv. Emmi - kks.agivastaava [at] gmail.com

Haku agilityn SM-joukkueisiin

Agilityn SM-kisat pidetään Rovaniemellä 26.-28.8.

Mikäli innokkaita 3-luokan koirakoita löytyy, kootaan mukaan tietysti seuran joukkueet jokaisesta säkäluokasta.
Ilmoita kiinnostuksesi osallistua seuran joukkueeseen mahdollisimman pian (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), jotta ehdimme tehdä t-paitatilauksen ennen kisoja!

Osallistujat valitaan tarvittaessa ranking-tulosten perusteella.

Agilitykoulutuksia tarjolla!

Kim Kurkisen agilitykoulutuksia on tarjolla jäsenille seuraavasti:

4.9, 1.10, 6.11 ja 3.12.
Ryhmässä neljä koirakkoa/1,5 tuntia
Hinta 40 €/kerta

Nina Mannerin koulutuksia on tarjolla seuraavasti:
18.9., 2.10., 30.10., 5.11., 11.12.
Ryhmässä neljä koirakkoa/2 tuntia
Hinta 36,50 €/kerta

Kati Kylliäisen koulutuksia on tarjolla seuraavasti:
20.8., 29.10., 27.11., 10.12.
Ryhmässä neljä koirakkoa/2 tuntia
Hinta 45 €/kerta

Ilmoita itsesi huipputreeneihin vaikka kaikkiin kolmeen!
Kaikkiin koulutuksiin voi osallistua minkä tasoisella koiralla tahansa.

Kerro viestissä ohjaajan ja koiran tiedot, säkäluokka sekä mihin koulutukseen osallistut.

Ulkopuolisten (ei jäsenten) hintoihin lisätään 10 €/kerta.

Ilmoittautuessa sitoudut kaikkiin koulutuksiin. Mikäli olet estynyt osallistumaan koulutukseen, huolehdit itse paikkasi myymisestä. Maksu koulutuksesta suoritetaan viimeistään koulutuksen jälkeisenä maanantaina. MAKSUTIEDOT: Tilinumero FI55 5172 0220 0748 85 Viite 20239.
...........................................................................................................................................................