Copyright 2021 - Custom text here

Tokon PM 2021

Tokon piirimestaruuskoe pidetään tänä vuonna Lappeenrannassa sunnuntaina 6.6.21

Tuomareina: Harri Laisi (Evl + Alo) ja Susa Berghäll (Voi ja Avo).

Lisää infoa löytyy Virkusta. 

KKS:n virallinen edustus voi olla yksi joukkue ja evl-koirakkoja. Joukkueessa maksimissaan 2 alo-, 2 avo- sekä 2 voi/evl-koirakkoa. 

Ilmoaika piirin koirakoille alkaa 3.5.

Jos haluat edustaa seuraa joukkueessa, ilmoittaudu viimeistään su 2.5 kl 16 minulle eli tokovastaavalle (kks.tokovastaava @ gmail.com). Jos halukkaita on enemmän kuin joukkuepaikkoja, tokojaos päättää kuka pääsee edustaa seuraa. 

T: Marika

............................................................................................................................................................................

Rally-tokokoulutusta

Suvi Ruuhonen tulee hallillemme kouluttamaan rally-tokoa 16.1, 13.2, 20.3, 10.4 ja 8.5 (klo 11-16). Koulutukseen mahtuu 18 koirakkoa (6 koirakkoa/1,5h). Jos ilmoittautujia on yli 18, osallistujat arvotaan. 
Hinta on 30€/kerta KKS:n jäseniltä, 40€/kerta ulkopuolisilta. Jäsenet ovat etusijalla paikkoja täytettäessä. Ilmoittautuessasi sitoudut kaikkiin viiteen koulutuskertaan. Koulutus sopii kaikentasoisille. 
Kerrothan ilmoittautuessasi koirasi nimen ja tasonne (vasta-alkaja, ALO, AVO, VOI, MES) ryhmäjakoja varten.
Ilmoittautumiset 27.12. mennessä erja.nimander (at) gmail.com 
.............................................................................................................................................................................

Rally-tokokoulutusta

Suvi Ruuhonen tulee hallillemme kouluttamaan rally-tokoa 22.8, 17.10, 14.11 ja 12.12 (klo 11-16). Koulutukseen mahtuu 18 koirakkoa (6 koirakkoa/1,5h). Jos ilmoittautujia on yli 18, osallistujat arvotaan. 
Hinta on 30€/kerta KKS:n jäseniltä. Ilmoittautuessasi sitoudut kaikkiin neljään koulutuskertaan. Koulutus sopii kaikentasoisille. Kerrothan ilmoittautuessasi koirasi nimen ja tasonne (vasta-alkaja, ALO, AVO, VOI, MES) ryhmäjakoja varten.
Ilmoittautumiset 1.8. mennessä erja.nimander (at) gmail.com 

............................................................................................................................................................................

Rally-toko vapaavuoro

Hei kaikki!

Seurallamme on rally-toko harjoittelijoille vapaa harjoitteluvuoro sunnuntaisin kello 20-22 heti toko-vapaavuoron jälkeen. Tällöin toko-puolella voi käydä treenailemassa rally-tokoa vapaasti. Vuoro on tarkoitettu vain KKS jäsenille. Kouluttajaa ei ole, harjoittelijoiden täytyy tehdä yhteistyötä muiden rally-tokoa treenailevien kanssa.
Kotkan Koiraystäväin Seura ry.
.........................................................................................................................................................................
f t g m