Copyright 2018 - Custom text here

Mannerin Agi koulutusta

Nyt useamman mahdollista päästä Nina Mannerin koulutuksiin! Saimme syyskauden koulutukset tuplattua, uusien koulutusten päivämäärät ovat 4.8., 9.9., 20.10., 11.11. ja 15.12.
Mukaan mahtuu sama 16 koirakkoa ja hinta noin 35 e (varmistuu vielä myöhemmin). Koulutukseen voivat ilmoittautua kaikki jotka eivät ole nyt aiemmin täyttyneessä Mannerin koulutuksessa mukana.
Ilmoittaudu Nooralle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!
...........................................................................................................................................

Rataharjoitus

Lauantaisin, silloin kun ei varattu muuhun käyttöön ( katsokaa sivujen varauskalenterista) klo 11 -14 mahdollisuus ratatreeniin hallin agi-puolella, myös kolmannes toko-puolesta tarvittaessa käytettävissä.

Osallistumisoikeus on kilpailevilla koirakoilla, jotka edustaa KKS:ssää ja joilla on kausimaksut maksettuna.

Agility koulutusta tarjolla

Huippukoulutusta tarjolla KKS:n jäsenille!
 

Nina Mannerin syyskauden koulutusten päivämäärät ovat 12.8., 16.9., 21.10., 18.11. ja 9.12. Mukaan mahtuu 16 koirakkoa ja hinta noin 35 e (varmistuu vielä myöhemmin). Mannerin koulutukset täynnä !

 
Vierailevina kouluttajina elokuussa tulevat Sanni Kariniemi ja Maiju Korhonen!
Sannin koulutuspäivä on 5.8., mukaan mahtuu 16 koirakkoa ja hinta on 49 e.
Maijun koulutuspäivä on 26.8., mukaan mahtuu 12 koirakkoa ja hinta on 55 e.
 
HUOM! Ilmoittaudu joko Sannin tai Maijun koulutukseen. Mikäli koulutukseen jää tilaa, avaan ilmoittautumisen myöhemmin kaikille halukkaille, jolloin voit halutessasi ilmoittautua myös toiseen.
 
Ilmoittaudu kaikkiin koulutuksiin Nooralle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!
.........................................................................................................................................
f t g m

Menossa mukana

 ROYAL CANIN Logo 72dpi

KAMU netti

tottaka2.jpg

 PK perusbanneri 300x100