Copyright 2020 - Custom text here

Koirakoulut

”Tavoitteena yhteiskuntakelpoinen koirakansalainen”, on koirakoulun motto. Opetus ja neuvonta keskittyvät perusasioihin, jotka helpottavat koiran kanssa elämistä ja parantavat koiran ja ohjaajan välistä suhdetta. Koirakoulu tarjoaa loistavan mahdollisuuden koiran sosiaalistamiseen ja arkitottelevaisuuden harjoitteluun häiriön alla.

Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Erillistä harjoittelumaksua ei koirakoulusta peritä, seuran jäsenyys ja maksettu jäsenmaksu riittävät. Uudet harjoittelijat voivat käydä muutaman kerran tutustumassa koirakouluun ennen liittymispäätöstä.

Kisatoko on eriasia, siinä monet asiat on opetettava koirakoulua pikkutarkemmin. Siihen seurassamme on Toko-ryhmät erikseen.