Näyttelytreenit Joulu-tauolle

Näyttelytreenit jäävät nyt joulutauolle. Seuraavan kerran treenataan tammikuussa. Tammikuun treenikerrat ovat 14. 21. ja 28. päivä. Näyttelyjaos toivottaa hyvää joulun odotusta ja hyvää loppu vuotta kaikille karvakuonoille sekä näiden omistajille!

Näyttelytreenit KKS hallilla

Näyttelytreenit on nyt siirtyneet talviajankohtiin. Treenit pidetään sunnuntaisin seuran hallilla klo 13. Jäsenhinta talvikaudella on 5,- / kerta ja seuran ulkopuolisille 10,- / kerta. Muistanette ilmoittautumiset sähköpostiin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Näyttelyharjoitukset jatkuu...

Näyttelyharjoituksia jatketaan sunnuntaina 8.1.2017 normaalisti klo 13 hallilla. Ennakkoilmoittautumiset nyt tähän osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ,ilmoittautumiset viimeistään edelliseen lauantai-iltaan klo 18 mennessä. Osallistumismaksut ovat edelleen 5,-/jäseniltä ja 10,-/ei jäseniltä, jäsenille mahdollisuus passiin 10 kertaa / 40€